Sıradan biri ile Aykut Kocaman-3 / Sıradan diyaloglar

07 Mart, 2011

Not: Aşağıdaki diyalog tamamen kurgudur.
Sıradan biri ile Aykut Kocaman-3 / Sıradan Diyaloglar
-Hocam nasılsınız?
-Aaa  merhaba teşekkür ederim
-Hocam bir kaç kısa dakikam var mı?
-Var ama gerçekten kısa.
-Hocam akşamki maç hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Maçı izlemedim.  Devamı
-Hayırdır hocam neden izlemediniz?
-Her iki takımla da oynadık, hedefimize ulaşmak için ileri bakmamız lazım, yarın ki maça hazırlanmayı tercih ettim doğrusu
-Hocam bütün hafta hazırlanmadınız mı Gençlerbirliği maçına
-Hafta başından beri pek çok hazırlığımız oldu tabi, ama maçla ilgili zihinsel hazırlığımız maçın ilk anına kadar sürüyor
-Nasıl bir şey bu hocam zihinsel hazırlık
-Tabi kendi hazırlığımdan bahsedebilirim, herkesin ki farklı olabilir, öncelikle hafta boyu takımla pek çok çalışma yaptık ve Gençlerbirliği'nin son haftalarda ki oyunu ile ilgili de pek çok çalışma yaptık. Böyle olunca elde pek çok veri oluyor, ve sürekli düşünüyorsunuz maçla ilgili, bir çeşit simülasyon yapmaya çalışıyorum yani
-Anladım hocam, peki ne öngörüyorsunuz maç için
-Daha öncede açıklamalarımda söylemiştim, futbol sınırsız süpriz hazırlıyor sahada,  yani bazı öngörülerim var tabi, ama top yuvarlak. Buna rağmen şampiyonluk hedefi  olan iyi bir takımız ve bu maç ve her maç hedefimiz net. Planladıklarını sahaya süren ve istadiği sonucu alan takım olmak istiyoruz.
-Bazı eksiklerimiz var hocam
-Evet Gökhan, Selçuk ve Semih akşam aramızda olmayacaklar,  iyi bir ritim yakalamışken takımın saha içindeki dengesini tehdit eden şeyler bunlar ama malesef futbolun bir parçası, sahada gerekenleri yapmalıyız.
-Hocam yarın ki maç dışında bir şey soracağım, yine Beşiktaş, yine şampiyonluk için yarıştığımız bir takıma karşı, yine mağlubiyet..
-....Yaaa, bizim camia olarak son yıllarda yaşadığımız bazı talihsiz kayıplar var, onları atlatamadık. Bu kötü hatıralar bazı olumsuz hisler sokuyor içimize ama bunlardan kurtulmalıyız. Ben böyle düşünüyorum. Sonuçta Trabzonspor Türkiye'de her yerde kazanabilecek seviyede bir takım. Lig sonuna kadar pek çok maç var, daha iyi oynayan, daha az hata yapan şampiyon olsun. Biz şu anda iyi bir yerdeyiz, en iyi şekilde mücadele edip yerimizi korumalı ve camiamıza hak ettiği şampiyonluğu kazandırmalıyız. Bu arada benim zamanım doldu, teknik heyetle toplantı yapmam lazım. Sonra yine bir fırsat yaratmaya çalışırız.
-Teşekkür ederim, hocam.

Not: Aşağıdaki diyalog tamamen kurgudur.
Not 2: Sevgili okuyucu, bu yazıyı Sıradanbirblog dışında bir internet sitesinde okuyorsan, o sitenin bu ve diğer yazılarımın tamamını tarafımdan izin almadan ve bir bağlantı linki vermiş olsa da açık bir şekilde kaynak göstermeden kullandığını bilmeni isterim.

2 yorum:

snnbnn dedi ki...

Şu sıradan diyalogları bırakman bence senin blogun için daha faydalı olacaktır. Biraz şizofreniye kaçıyor, okumak gelmiyor içimden.

Nacizane bir okuyucu görüşü..

Sıradanbirblog dedi ki...

Görüşünüz için teşekkür ederim.
Belki azaltmalı belki bırakmalı.

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler