Rüya gibi serinin en güzel gecesi

18 Mart, 2011

Bu zafer çok güçlü bir şampiyonluk sinyali. Aykut Kocaman ve Alex de Souza durmuyorlar. Bocalıyorlar, takılıyorlar hatta düşüyorlar, sonra da bir şampiyon gibi ayağa kalkıyorlar. Ve sonunda gururla taraftarı ile buluışan onlar oluyor.
Böyle bir sevinçle değerlendirme yapmak çok zor. Emre ve Dia'yı çok aradık aslında. Selçuk ve Cristian'ın ikisinin aynı anda sahada olması, sadece birisinin sahada olmasından daha fazla bir şey değil. Ve Özer. Çok çalışkan çok özverili, sahanın pek çok yerinde iyi futbol oynayabilir, ama orta sahanın solu faydalı olabileceği bir yer değil. Devamı 
Sakatlıklar haftalar içinde tıkır tıkır işleyen sistemimizi alt üst etmişti. Aslında ne Trabzonspor karşısında, ne Kayserispor  karşısında ki seviyemizdeydik.  Özellikle ilk yarı oldukça kötüydük.
Ancak oyuna giren Semih ve Stoch takımı bir seviye yukarı çekti.  Bu kadarı yetti. Bu süpriz değil. Galatasaray haftalardır kendini zorlayan takımlara şans tanıyordu. Bize karşı da aynı şey olmalıydı ve oldu.
Yarın yazarım uzun uzun kim oynamış, nasıl oynamış. Bu gece tadını çıkarmak lazım.  Tam 10 hafta. Rüya gibi serinin en güzel gecesi. Tarih yazıcak. Galatasaray yeni stadındaki ilk yenilgisini Fenerbahçe'den aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler