Adnan Polat'ın açıklamalarındaki aşağıdaki ifade dikkatinizi çekti mi?

26 Mart, 2011

 Adnan Polat'ın açıklamalarındaki aşağıda ki ifade dikkatinizi çekti mi?
Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa gönderme yapan Polat, ''Fenerbahçe'nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi.''
Yani ne diyor başkan, son haftaya kadar çatır çatır aslanlar gibi yarışacağımıza, bu yıl olduğu gibi rezil rüsva oluruz. Yani ne diyor, sahada olduğumuz her dakika, her an olabilicek en iyi durumda olmak yerine, şampiyon olmak diyor.  Yani bir kere fazla şampiyon olmak, bir sürü emekten, bir sürü yarıştan, adaletten, rekabetten, kıymetlidir diyor. Ve söylediğini de yapıyor, Galtasaray'da. Rezil rüsva sezon, rezil rüsva maçlar, param parça camia.  Devamı

Yok yok kızmayın. Aslında üzülmemiz lazım. Bu açıklamanın sahibi ezeli  rakibimizin başkanı. Anlı şanlı 100 yıllık camia bu anlayışla idare ediliyor. Taraftarlık duygularımıza kapılıp zaten bunlar hep böyle diye başlayıp, neler neler yazarız. Ama öyle değil. Çünkü bu görüş şu anda Galatasaray başkanı tarafından benimsenmiş olsa da, bütün Galatasaray'lılara mal edilemez.  Yani hepiniz başkanın söylediğine katılanlar kadar, duyduklarından utanan Galatasaray'lılar da tanırsınız.  Takımının büyüklüğünün farkında, ezilmeyen büzülmeyen, takımını sizin gibi seven Galatasaray'lılar. İşte onların hatırına bu kalitesiz anlayışı Galatasaray'a mal edemeyiz.
Kongre, mali kurul, hoca değişikliği var gündemde. Ama onlar Fenerbahçe'nin referans olmadığı iki söz edemiyorlar.  Sevinmek mi lazım üzülmek mi bilmiyorum. Bu anlayışın çok faydasını gördük aslında, mesela rekabet olmaktan çıkan ezeli rekabet. Bu bir fayda, 10 yıldır tadını çıkarıyoruz. Tabi sakıncaları da var. Olmuyor. Böyle bir rekabetle ilerleyemiyoruz. Bir sürü yaramız var onarıcak. Daha güçlü daha iyi olmamız için geliştirmemiz gereken bir sürü şey. Ama siz, en büyük rakibiniz bu haldeyken, hiç mi gaflete kapılmazsınız.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben galatasaraylıyım ciddiye almıyorum adnan polat'ı. sizin almanız hata.

ayrıca galatasaraylıların büyük bölümü polat'ın sürekli fenerbahçe'yi referans almasına kızıyor. buradan pay çıkarmayın. bizi yansıtmıyor çünkü.

Sıradanbirblog dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendisini ve pozisyonunu ciddiye alıyoruz. Bu manasız açıklamalarını ise asla.
Buradan bir pay çıkmayacağı konusunda da size katılıyorum. Zira Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın payı taraftarlarında. Ve oldukça büyük bir pay. Bu görüşlerimi yazının içinde de aktardım. Ama ne yazık ki ilgili zat bu lafı sarfetti ve Ntvspor'un altındaki alt yazıda sürekli bu ifade var.
Bu yaklaşımların yer kaplayamadığı bir Türk futbolu dileğiyle. Sevgiler.

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler