Semih Şentürk'ün menajeriymiş

21 Mart, 2011

Fifa menajeri Marco Kırdemir: Semih Şentürk'ün menajeriymiş. Galatasaray zaferinden sonra Radyospor'a açıklamış. Semih'e İspanya'dan çok teklif varmış, Villareal'e sıcak bakıyorlarmış, her şey bir ay içinde netleşecekmiş. Haber burada. Sayın Kırdemir, bin tane fırıldak içinde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, size uzatılan ilk mikrofonun üstüne uçmanız, kimseye bir şey kazandırmayacak açıklamalar yapmanız, pek kaliteli bir menajer  olduğunuzu gösteriyor. Devamı
Acaba Semih'in kendisine uzatılan kaptanlık bandını takmaması da sizin fikriniz midir. Çok şey beklemiyoruz, oyunculara destek olmanızı, onları geliştirmenizi, bunların beyhude olduğunu anladık. Oyuncularımızın kafalarını karıştırmayın, kısa vadeli 3 kuruşluk kazançlar için kariyerini batırmayın, zamansız ve yersiz konuşmayın yeter. Bu yollarla Fenerbahçe'den ayrılan Marco'nun düştüğü vaziyeti hatırlatmaktan sakınıyorum, çünkü ben oyuncunun Fenerbahçe için döktüğü emeği hatırlıyorum hala. Susun kardeşim, biraz susun. Oyuncunuzun çıkarı için görüşeceksiniz, görüşün ama susun. Karşınızdakiler aptal değil. Kontrat öncesi çıkardığınız dedikoduların maksadını çok iyi görüyoruz. Lütfen işinizi iyi yapın. Oyuncunuzu taraftarın gözünde mahçub etmeyin. Haftaya Fenerbahçe puan kaybetse, Semih penaltı kaçırsa, Erman Toroğlu bu haberi Telegol'e taşısa, alacak mısınız teklife zammı.
Ve sevgili Semih, büyük katkılar verdin takımımıza, ama ne düşündün kimden etkilendin bilmiyorum, şu kaptanlık bandına yaptığın yürekte sızı. Emeklerin ve gollerin unutulmaz, burada büyük hatırın var, ama bu geri zekalı menejarlerinden kurtul, yada onları idare et. Farkında mısın bilmiyorum, diğer oyuncularımıza ya hiç teklif gelmiyor, ya menajerleri kulübümüze daha saygılı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler