Fenerbahçe Ülker:84 Zalgiris Kaunas:85

16 Şubat, 2011

Bu takım bizi o kadar güzel şeylere alıştırdı ki, bu mağlubiyet çok acıttı. Vidmar ve Mirsad'ın yokluğuna, Ukiç'in yokluğunun eklenmesi yeterince kötüydü. Lavrinoviç ve Kaya'nın erken faul almasına, Zalgiris'in uzatmalar da  bulduğu şanslı sayılara, kariyerini red edercesine oynayan Oğuz'a gerek yoktu.  Bu maçlarda tecrübesini konuşturmasını beklediğimiz Saras'ta Oğuz'a eşlik edince, defalarca elimize gelen fırsatları değerlendiremedik ve kaybettik. Geçti gitti, sağlık olsun. Lakin pota altımızın hali hiç iç açıcı değil. Ribaunt yok, sayı yok. Anlamlı bir şey yok. Kaçırılanlar da kabul edilecek gibi değil. Umarım teknik heyet, benim bir yazı için bile bulamadığım çözümü bulur. devamı

Emir ve Ömer çok iyi iş çıkardılar, kendilerine destek olan Kinsey ve Kaya ile birlikte maçı almaya çok yaklaştılar ama başaramadılar.
Nasıl oynadılar;
Lavrinoviç: Hızlı ve hareketli uzunlar karşısında çabuk faul aldı ve sahada gerektiği kadar kalamadı.
Kaya: Hücumda anlamı bir katkı verememesine rağmen, savunmada çok canlı ve gayretliydi.
May: Elinden geleni yaptı, takımın savunma disiplinine oda uyum sağlamış, ancak hücumda gerekli katkıyı verdiğini söylemek zor.
Oğuz: Savunmada mücadele etmeye çalışsada özelliklle ribauntlarda etkisizdi, hücuma gelince bu kadar dağınık olmaya hakkı asla yok.
Tomas: Her zaman ki gibi iyi mücadele etti, Ukiç'in sahada olmaması onu etkiledi. Emir, Ömer ve Kinsey çok iyi oynayınca uzun süre kenarda kaldı.
Kinsey: Gerçekten çok kymetli bir takım oyuncusu, savunmada çok faydalı oldu, hücumda da destek verdi.
Saras: Ukiç'in yokluğunda sorumluluğu artmıştı, ama işini asıl zorlaştıran uzunlarımızın etkisizliğiydi. Bir türlü ritmini bulamadı. Onun için iyi bir maç değildi.
Ömer:Hücumda ve savunmada her hafta yaptığını yaptı. İyi oyunlarından birini oynadı,. Bu sezon Avrupa'daki en değerli oyunculardan biri.
Emir: Sonunda oldu. Huzurlarımızda başka bir büyük yıldız.Oyunda olduğu her saniye katkı verdi. Hemen her hücumda sorumluluk aldı, asist ve sayılarıyla takımı taşıdı. Savunmada ve ribauntlarda da çok başarılıydı.
Son söz: Bir kaç kişiyle olmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler