Oyunumuzun yeni liderleri

15 Kasım, 2010

Antep maçının hayal kırıklığı hala geçmedi. Yenilgi değil sadece bu hayal ve gönül kırıklığına sebeb olan. Tüm ikili mücadeleleri kaybeden güçsüz oyun. İki pas yapamayan beceriksiz oyun. Yokluklarında görev alan oyuncular da, zorlu maçlarda katkı vermiyor. Gaziantep ve Ankaragücü maçların da ofansif olarak,  Semih, Alex, Kazım ve Stoch'un performanslarına ihtiyacımız vardı. Bu maçları kaybettik. Young Boys ve Paok maçlarında da, Dia sakat, Niang henüz gelmemişti. Bu maçlarda da başarısız olduk. Herkes değişim yazıyor ve konuşuyor, ama biz hala kaptanlık bandını takmaya naz eden Semih'in ayağına bakıyoruz. Ve bu değerli oyuncumuz güç ve zorlu maçlarda yeterince güçlü ve başarılı olamıyor. Bu blogu okumayacağı kesin. Ben kendime yazıyorum. Ama kaptanlık bandını takmaktan sakınacağına idman yapıp güçlensin. Oynamamaktan şikayet ediceğine işini yapsın. Ankaragücü ve Gaziantep maçları ile şunu gördük ki, Niang, Dia ve Emre efektif oynamazlar ise Fenerbahçe başarılı olamıyor.Forvet oyuncularımızın düşük tempoları, savunma oyuncularımızı çok zor durumda bırakıyor. Alex, Kazım, Semih topu almak için yeterince boş alanlara hareket etmedikleri gibi, topu aldıklarında da ayaklarında tutamıyarak ve topu kaybettikleri zaman da rakiplerine baskı yapmayarak savunmamızı sayısal olarak yüksek adette rakip oyuncu ile başbaşa bırakıyorlar. Sonunda isyan eden Gökhan Gönül, İsyan eden Volkan Demirel.
Ne yazık ki, evet ne yazık ki, maç sonrası Volkan'ın yaptığı açıklamaların tamamına katılıyorum. Bazı oyuncular sahada sorumluluklarını yerine getiremiyorlar. Kendilerine verilen topu daha iyi kullanmalılar ve takımı ileriye yerleştirmeliler. Top rakipte iken daha güçlü baskı kurmalılar. İdmanlarda daha çok çalışmalı ve daha güçlü olmalılar. Bunları yapmayıp, oynamıyorum diye hocaya sitem ederek kurban rolü oynamamalılar.
Sonunda kendilerini Fenerbahçe'den çok daha küçük takımların yedek kulübesinde bulacaklar.

1 yorum:

Yedinci Samuray dedi ki...

Caner,Baroni,Bekir,Semih evlere çenlik...
İzlemeyin izlettirmeyin.

Semih'i sevmeme rağmen bugün Türkiye'nin 1 numaralı santraforu adı sanı bilinmeyen bir stoperi ne topla ne de topsuz ne de deparlarıyla geçemiyorsa durup düşünürüm.
Haa Semih yine de Fenerbahçe'nin gözbebeğidir ama Niang varsa Semih daha önce olmasa da şu an hakkettiği yedek kulübesinde oturmalı.

ilk 11 oyuncularından 3 veya 4'ü aynı anda olmayınca ve yedekler de onların yerini dolduramayınca bu sonuç kaçınılmaz oluyor.
Demek ki yedek kulübemiz yetersiz.
Orayı doldurmak lazım.

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler