Özer Hurmacı

08 Mart, 2011

Pek çok blogger arkadaşım, köşe yazarı ve taraftar Özer'in performansından çok hoşnut değil. Hatta eleştiri dozunu arttırarak, formayı hak etmediğini, hoca tarafından kayırıldığını iddia edenler dahi var. Ben bu görüşlere katılmayanlardanım. Bence  görev aldığı maçlar da takıma önemli katkıları oldu. Devamı
Emre ve Selçuk gibi takımın dengesinde önemli rolü olan oyuncuların yerine Mehmet'in kaydırılması üzerine, genellikle orta sahanın sağında ve bazende solunda görev alıyor.  Özverili oyunu ve çalışkanlığıyla özellikle defansif olarak son derece anlamlı katkı veriyor. Gençlerbirliği maçında çok önemli iki kontratağı keserek sonucu direk etkiledi. Her iki pozisyonun da gol olma şansı çok çok yüksekti.
Takımımıza ofansif olarak katkılarının da yakın olduğunu düşünüyorum. Ankaraspor'da gösterdiği performansa bağlı olan yüksek beklentilerimizin üzerine, arka arkaya geçirdiği ağır sakatlıkları düşündüğümüz zaman, baskı hissetmesi ve biraz bocalaması çok normal. Kendini ispat etmek için çok çalışıyor, sakatlıktan yeni çıktığı için de yoruluyor.  Topla buluştuğunda diri olamayınca da istediği hareketleri yapamıyor.  Haftalar geçtikçe güçleneceğini, maç içinde gücünü daha efektif kullanmaya başladığında da, sahada daha etkili bir Özer göreceğimizi düşünüyorum.  Özgüvenini de kazandığında, genç ve umut vadeden oyuncu olmaktan çıkıp, takımızın önemli parçalarından birisi olmasını bekliyorum. Takımın oyununa taktiksel olarak daha iyi adepte olması için hocanın da kendisine destek vermesi lazım.
Oynadığı maçlarda hiç bir oyuncumuz Özer den daha fazla koşamadı. Etkinlik açısından tek başına bir parametre olamaz ama, oyuncunun mücadele arzusunu göstermeye yeter.  Mücadele arzusuna, Ankaraspor'dan bildiğimiz yetenekleri de eklediğimiz zaman,  hem bu gün hem gelecek için çok değerli bir oyuncu Özer Hurmacı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler