Nasıl oynadılar

19 Mart, 2011

Volkan: Çok üst seviyede bir kalecimiz var. En üst seviyede oynuyor.  Yaklaşık 30 yıldır izliyorum Fenerbahçe'yi. Schumacher dahi en iyi kalecimiz. Akşam her zaman ki gibiydi.  Çok iyi.
Gökhan: Kanadını çok iyi korudu. Ve ikinci golü hazırladı. Kendisine yapılan baskıda 2 Galatasaray'lı oyuncu kurtulurken yaptığı hareketler, özgüvenini, zekasını ve tekniğini gösterdi. Fenerbahçe'lilerin gönlündeki en güzel yer ona ait. Devamı

Lugano: Takım olarak topu önde tutmakta güçlük çektiğimiz dakikalar da, savunmanın yükü çok arttı. Bu dakikalar da görevini en iyi şekilde yaptı. Semih'in attığı golde de tüm Galatasaray savunmasının dikkatini üzerine çekerek, indirek bir şekilde katkı verdi.
Yobo: Lugano gibi, baskı gördüğümüz dakikalar da hatasız oynadı. Islak zeminde yaptığı bazı riskli paslar isabetli olmasa da, rakibe gol şansı vermeyerek görevini yaptı.
Santos: Goldeki hatasını affetmek imkansız. O hatadan bağımsız olarak oyununu değerlendirirsek, ikinci yarı sahanın en iyi oyuncusuydu. Stoch'un girmesinden sonra ortaya çıkan boşlukları çok etkili kullandı. Sahada ofansif olarak en etkili oyuncumuzdu.
Mehmet: Orta alanda ki kurgunun değişmesi ile bozulan pas trafiğinden olumsuz etkilendi. Stoch ve Semih'in girmesi ile tekrar sağlanan denge ile etkinliğini arttırdı.
Özer: İlk yarıdaki organizasyon sorununu aşmaya katkı veremese de, çalışkan oyunuyla aksayan bu bölgenin iyilerinden di. İkinci yarı oyunu takım ile beraber gelişti. Çalışkanlığı ve kazanma arzusu her şeye değer.
Cristian: Selçuk ve Cristian'ın aynı anda sahada olması, takımın bir kişi eksik oynaması ile aynı. Kendi yaptığı işlerin Selçuk tarafından yapılmasını resmen izledi. İlk yarı oyunu ileriye taşıyamama da sorumluydu. Ancak ikinci yarı, Stoch'un ve Semih'in girmesi iel açılan oyunu çok iyi idare etti. Bu dönemde ki performansı ile sahanın yıldızlarından dı.
Selçuk: Her zaman ki gibi çalıştı. Ancak Cristian ile birbirlerini tamamlamıyorlar, beraber oynadıkları sürece ikisi de iyi değildi.
Niang: Dengesi bozulmuş takımda, Servet ve Gökhan'ın arasında ezildi. Sol tarafa alındağında ise önceki maçlardaki gibi başarısızdı. Mücadelesini göz ardı edemeyiz, ama iyi bir gününde değildi.
Alex: Duran topları her zaman çok güzel kullanıyor ama akşamki ortası yıllardır yaptığı en güzel ortaydı. Semih için gol çok kolaydı. Attığı gol ise asla süpriz değil. Fenerbahçe oyununu rakibine kabul ettirdiği zaman lambadan çıkan cin Alex. Takımın ihtiyacı olanı bulması an meselesi. Akşam da Fenerbahçe'lilerin dileğini verdi. Sahanın en yıldızıydı.
Stoch: Aykut hoca yeni bir silah daha kazandı. Stoch oyunda olduğu dakikalarda takımın hücumuna önemli katkılar da bulundu. Oyuna direk ve olumlu katkısı oldu.
Semih: Ustaca bir gol attı. Tecrübesine ve tekniğini kullandı. Maçı kazanmamız da önemli katkısı vardı.

1 yorum:

Uzayalkim dedi ki...

Akşam oynanan maçta ilk yarıda 4 tane ikinci yarıda 1 tane net pozisyonda topu taça atarak Sontos' un oluşturduğu gibi bir hatanın gelişimini önleyen Lugano, harikaydın. Ayrıca Futbolun Babasına tebrikler...

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler