Fenerbahçe:2 Kayseri:0

14 Şubat, 2011

Çok güzel bir gece oldu. Fenerbahçe bu maça taraftarı ile, takımı ile çok iyi hazırlanmıştı. Maçın başında ekranlardan izleyebildiğim coşku çok güzeldi. Stadyumda şampiyonluk esintisi vardı. Daha maç başlamadan böyle bir havanın ortaya çıkmasında katkısı olan, tüm taraftarları ve yönetimi kutlamak lazım.
Maçın her dakikasında mücadele eden, sert ve kararlı bir takım vardı bu akşam sahada. Sakatlığı yüzünden sahada olmayan Emre'nin yerine Mehmet ortada, Özer sağ kanatta oynadı. Bunun dışında alışılmış kadromuzla sahadaydık. 
Mehmet'ten sonra Özer'de, yeteneği ve hırsıyla takımda kendine yer yapmaya çalışıyor. Sakatlıklar tekrar önüne çıkmaz ise bence başaracak. Bu akşam çok başarılı bir oyun oynadı. Sahada sürekli aktif ve araştırıcı idi. Bulunduğu alanda ki savunma sorumluluklarını en üst seviyede yerine getirirken,  topun bizde olduğu anlarda da çok hareketli ve arzuluydu. 
Orta alanda Mehmet, Özer ve Selçuk çok büyük bir efor sarfettiler. Dia ve Santos'un da önceki haftalara göre daha canlı ve disiplinli olmaları, sahada arzu ettiğimiz takımı görmemize yetti. Savunmada Lugano, Yobo ve Gökhan'da her zaman ki gibi çok iyi idiler. Önceki maçlarda defansif meziyetleri zaman zaman sorgulanan, Yobo ve Lugano, orta sahadan canlı ve sert bir destek alınca çok rahat bir maç çıkardılar. 
Takımımız bu akşam sahada gösterdiği birlik ve beraberliği koruduğu, kararlı ve sert futbolunu sürdürdüğü sürece, zor gözüken maçları birer geçeriz. Maçla ilgili değerlendirmelerimi bitirmeden önce, Kayseri Spor'lu Ambrabat'ın oyun içinde gösterdiği çaba ve cesarete değinmeden geçmek istemem. Bu genç oyuncu Kayseri Spor ve ligimiz için büyük bir kazanç.
Gecenin yıldızları; Mehmet, Lugano, Gökhan, Özer.

nasıl oynadılar:
http://srdnbr.blogspot.com/2011/02/fenerbahce-kayseri-spornasl-oynadlar.html

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aziz Silin takımı kendine getirdi ,aziz yıldırım eşortman giydi herşey düzeldi .

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler