Fenerbahçe Ülker, Karakter takımı

03 Ocak, 2011

Çok kıymetli bir Efes Pilsen zaferi.  Gurur verdi, mutlu etti. Kıymeti de rakipten geldi aslında. İyi savaştılar, iyi asıldılar.  Her top için, her pozisyon için aslanlar gibi çarpıştılar.  Özellikle Kerem Tunçeri ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi yine. Bir Fenerbahçeli olarak en büyük dileğim, Kerem'in mili takımda ki boşluğunu Erbil'in doldurmasıdır.
Yukarıda yazdıklarım, maç sonu yaptıkları itirazlara rağmen geçerlidir. Yöneticilerin küçük hesapları, oyuncuların emeğinin kıymetini azaltmaz.
Gelelim bizim takımımıza. Fenerbahçe Ülker karakter takımı. Hepsi birbirinden değerli, karakterli ve çalışkan oyuncular. En şiddetli rekabette bile, maçın %90'ında takım olarak hareket ettiler. 1 veya 2 pozisyon hariç, düzen dışına çıkmadılar.
 Ön alanda çok çok üst düzey bir savunma yaptık, ama Kerem Tunçeri'nin çok iyi oyunu ve pota altını savunmakta çektiğimiz güçlük yüzünden,   3. çeyreğe kadar başa baş gitti oyun. Pota altında savunma ve hücumda krizimiz sürüyor.  Lavrinoviç potaya yakın top aldığında, arkadaşlarını başarılı görüyor, Kaya çok yırtıcı, Mirsad iyi savaşıyor, Oğuz skor atıyor derken, daha dominant ve güçlü bir uzuna ihtiyacımız var. Hem hücumda hem savunma da.  Vidmar ah Vidmar. Belki de Eurolig'de ilk 4 mal olucak bize Vidmar'ın eksikliği.
Marko Tomas gecenin yıldızıydı.  Gerçek bir sanat icra etti parkede. İzleyemeyenler hepiniz için çok çok üzgünüm.

Kaya Peker, bu gece benim Fenerbahçeli gönlümde yerini aldı. 3. çeyrekte reklam panolarına uçtuğu an bizden oldu. Bundan sonra Fenerbahçeli sevgi saygısını görecek.. 
Sarunas Jasikevicius, bu karakterli takıma eşsiz bir klas kattı. Çok büyük ve değerli bir oyuncu olduğu için, her zaman iyi bir sahne bulmuştu kendine. Ama en iyisine geldiğini anlayacak günler geçtikçe.
Ukiç, Kinsey, Ömer ve aldığı kısa sürede Emir çok iyi oynadılar.
Fenerbahçe Ülker karekter takımı. Türkiye'de şampiyonluğun kesin favaorisi, Eurolig'de de karakterini ortaya koyacaktır. 
Hepimize iyi seyirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler