Kaybettik.

09 Aralık, 2010

Kötü bir ilk yarı geçirdik. Lorbek ve Vasguez, Vidmar'sız pota altımıza fazla geldi. Hem sayı buldular, hem hücum ribauntu aldılar. Savunmamızın kısa özeti, pota altını koruyamıyoruz,  ribauntları alamıyoruz. Hücumda ki halimizde kötü. Kısalarımıza çok iyi baskı yapıyorlar. Ömer ve Tomas hücumda çok kötü bir gece yaşıyorlar. Hemen hiç penetre edemediler. Ukiç'te en hafif tabirle yavaşlatıldı.  Mirsad, Oğuz, Kinsey ve Emir dışında ortalama katkısının yarısını ortaya koyan yok. Onlar da olsa olsa yarısını verdiler. Sert ve güç bir ilk yarı oldu. İlk yarıdan bakınca maçı çevirmek zor. Ama bu basketbol. Fenerbahçe Ülker asla vazgeçmeyecek karekter de bir takım. Yeni uzun rotasyonumuzla Barcelona bize çok ters bir takım olsa da, daha iyi bir ikinci yarı geçirmeyi diliyorum.

İkinci yarı:
Sonuna kadar mücadele, ama mucize çıkmadı.
Ukiç'in isyanı ile başladı ikinci yarı. Tomas, Ömer, Mirsad ve Kaya'da katıldı isyana.  Ama olmadı.
Böyle bir taraftar desteği ile bile başaramadık. Bu maçtan çıkarmamız gereken en önemli sonuç, hızlı ve uzun bir pota altı oyuncusuna ihtiyacımız var.
Son söz.
Kaybettik. Ama pozisyon, posizyon savaştık.  Oyuncularımızın maçın her saniyesine döktüğü emeği, futbol takımımızın da fark etmiş olmasını dilerim.
Bu üzüntüyü hazmedene kadar başka da bir şey yazmak istemiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler