Eda Erdem

17 Aralık, 2010

Görmeyenin gözü çıkar.
Etrafı dünyanın en kariyerli yıldızları ile çevrildiği zaman, bazen kendi yıldızlarımızı görmekte güçlük çekiyoruz. Fenerbahçe Acıbadem'in dün kazandığı zafer hepimizi mutlu etti. Her yer değerlendirme dolu.Bazı dikkatli izleyiciler ve okuyucular satır aralarında günün yıldızının Eda olduğunu fark etmiştir. Bu kısa yazıda gözden kaçıranlar için zaten. Eda dünyanın en kariyerli hücümcuları ile yan yana oynadı ve hepsinden fazla sayı aldı. Blokta da, dünyanın en iyi blokörü seçilen takım arkadaşı Fürst'ten fazla blok yaptı. Nasıl?
Bu sezon , bu güler yüzlü kızın, dünya yıldızlarının arasında bir dünya yıldızına dönüşmesini izleyeceğiz. Hem hücumda, hem savunma da çok iyi. Ve maçın her anında istikrarlı bir şekilde iyi oynuyor. Gelişmesi gereken yönleri vardır kuşkusuz. Ama bunun için de her şey hazır zaten. Yüksek hedefleri olan bir takım. Çok kariyerli ve deneyimli takım arkadaşları. Çok iyi bir hoca. Yetenek, öz güven ve oyuna duyulan sevgi.
Sevgili Eda, sahne senin için hazır. Uzun bir sezonu bir turne gibi gör. Kariyerinin ilk altın yılı olsun. İyi çalış, kendine güven, iyi oyna.
Biz zevkle izleyeceğiz.
Bir sezon anlardan oluşur. Pozisyon, posizyon.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Edayı seviyoruz...Her türlü övgüyü hakediyor.Bazen sevildiğini bilmek yetmez,duymakta ister insan...

TribunselSevda dedi ki...

Eda ilk voleybola başladığında topu tutmayı bile bilmezdi. Ama herkes tatil yaparken o salonda tek başına çalışıyordu. Bu azmi ve hırsı onu bugünlere getirdi.

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler