Biz taraftarız.

05 Ekim, 2010

 Mehmet Demirkol'dan öz eleştiri.

''Taraftar olayları yöneticilerin önünde değerlendiriyor, hatta bizimde önümüzde değerlendiriyor. Mesala ben Aykut Kocaman'ı işler kötü giderken eleştiriyorum, Fenerbahçe taraftarı inanılmaz bir şekilde sahip çıkıyor.''

Merak ettim, hocamıza destek vermemiz neden inanılmaz. Biz taraftarız.

3 yorum:

Yedinci Samuray dedi ki...

İçi içini yiyordur Mehmet Demirkol'un.
Zayıf anını yakalasa Fener'in,anında yılan gibi sokar . Hiç sevmedim bu adamı sevmem,sevmemmm...

Sıradanbirblog dedi ki...

Ben kendisini sevmiştim ilk yıllarında. Ömer Çavuşoğlu, Osman Tanburacı gibi yorumculardan sonra galiba iyi bir tarz geliyor demiştim. Lakin özellikle bu yıl Ntv kendisini sık sık ucuzlukta görüyorum. Her konuda her zaman konuşabilmek zorunda olmadığını katırlaması lazım. Ya bana ne oldu ben bu kadar olumsuz oldum demesi lazım. O istedi diye Fenerbahçe kötü gitmez. Ve yıllardır ilk defa sonuna kadar desteklememiz gereken çok kaliteli ve gerçek bir Fenerbahçeli var artık Fenerbahçe'de. Aykut Kocaman iki sonuçla ipe çekilicek adam değil. İşler kötü gidebilir, yeni görevinde başarısız da olabilir. Ama Aykut Kocaman herkese ve herşeye saygılı olan düzgün bir adam. Herkeste ona hakkettiği saygıyı vermeli.

Yedinci Samuray dedi ki...

Taner merhaba,blogum hakkındaki fikirlerin için harbiden teşekkür ederim. Ama kesinlikle usta değilim,alakam yok zaten.Harbiden kendimi bi cacık zannedeceğim bu yazdıklarına bakarak.

Sen madem Fenerbahçe hakkında yazıyorsun bence Fenerblog'a katıl. Seni orada görmedim hiç.

http://fenerblog.com

Bak orada bütün Fenerbahçe blog yazarları var. Ayrıca benden de ,bir çok blog yazarından da daha iyi yazıyorsun. Bu yüzden yazılarını alıp paylaşmayı elbette isterim.
Ama önce sen bi fenerblog'a katıl usta.

Fenerblog'un yönetimini tanımıyorum ama daha blogu açtığım anda kendilerine katılmak istediğimi yazdım.(Sayfanın üst köşesinde "ağa katıl" var. Sanırım bir süre takip etmişler. Ondan sonra da hiçbir şey demeden yazılarımı kendi bloglarında paylaştılar. Bu yüzden bence sen de aynısını yapmalısın. sonuçta Fenerbahçelisin ve senin yerin Fenerbahçelilerin yanı...

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler