Dış ses ile Sıradan biri-3/ Sıradan diyaloglar

24 Şubat, 2011

Dış ses ile Sıradan biri
-Sence Taurasi geri gelir mi?
-Bence gelir.
-Sen olsan gelirsin yani buraya.
-Gelirim.  Devamı
Amerika'da stüdyo stüdyo gezip televizyonlarda boy göstereceğime, basketbol oynardım.
-Bence o kadar kolay değil, çok kırılmış olmalı.
-Hem de çok kırılmıştır, ne kadar üzüldüğünü tahmin etmemiz imkansız, gelme ve tekrar oynama konusunda da kararsızlık  çekecektir, ama yine de gelir.
-Neden böyle düşünüyorsun?
-Çünkü o dünyanın en iyisi, hedefleri olan, yatırım yapan, tutku dolu bir camiaya ve salona ihtiyacı var. Burada aradığı her şey var. Sadece kas gücü ile dünyanın en iyi sporcularından birisi olamazsın. Yetenekle beraber, zeka ve tutkuda lazım. Diana'da bunlar fazlasıyla var. Onu tekrar istediğimizi göstermek için her şeyi yapmalıyız, yapmaya başladığımız şeyleri gördüğüne eminim. Kurduğumuz siteyi, Twitter'de ve Facebook'ta yazdıklarımızı gördüğüne eminim.
-Peki ama, belkide ve muhtemelen eleneceğiz, gemi kaçmadı mı?
-Belkide elenmeyeceğiz. Ancak elenirsek te geri gelmeli. Daha önümüzde sezonlar var, bir rüyayı salaklıklar silsilesine teslim edip, vazgeçemeyiz. Bu sezon veya ileride ulaşacağımız Avrupa şampiyonlukları için çalışmaya devam etmeliyiz. En iyisi olmak için onun gibi bir lidere ihtiyacımız var. Bu hedefimizi yerinde duruyorsa onun gelmesi için mücadele etmezsek bile, başka önemli oyuncuları getirmeye çalışacağız. Ama bence Fenerbahçe taraftarı, olanlardan sonra Avrupa şampiyonluğunu daha çok istiyor artık. Avrupa şampiyonu olan takımın lideri olarakta Diana'yı görmek istiyor.
-Umarım beklediğin gibi olur
-Zaman gösterecek, ama bizim irademiz önemli, en üst seviyede kararlı ve fedakar olmalıyız. Eğer burada kaldığı dönemlerde biraz tanıdıysa Fenerbahçe'yi, yine gelir, yine bizim için oynar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bence bu diğerleri kadar güzel olmamış. Aykut hoca ile yaptıkların çok iyi idi

Sıradanbirblog dedi ki...

kötü yorum, iyidir sıfır yorumdan

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler