Bülent Uygun+Eskişehir=:(

05 Ekim, 2010

Ligimizin en önemli rengi Eskişehirspor'u ne hale getirdiler. Eğer Bülent Uygun'un istifası ile Eskişehir arasında bir bağlantı var ise, bu olay tek başına bu sezonun en çirkin en karanlık tablosudur.  Geçen sezonun en tutkulu futbolunu oynayan, taraftarı ve bandosu ile sezona damga vuran klüplerimizden birisi, umarım ve asla bu olayın içinde değildir. Bülent Uygun, Lorant'tan aldığı Sivas sporu, tutku veren heyecan uyandıran bir takım haline getirirek, Türk sporunda önemli bir kredi kazanmıştı. Geçen sezon işler kötü gitti ve şık bir biçimde Sivas spordan ayrıldı. Sonra Gaziantep ile transfer komedisi ve şimdi de Buca'yı yüz üstü bırakması. Bir hoca takımından ayrılabilir, burada sorun yok. Ama Bülent Uygun ile Eskişehir arasında basın tarafından kurulan bağlantı doğru ise, Bülent Uygun beraber yola çıkılamayacak bir adamdır.  Ve Eskişehir bu kirli hesabın içine girmişse, bu Türkiye ligine en çok değer katan takımlardan birine yakışmaz.

Bu olumsuz yazı uzamamalı ve iyimser bir dilekle bitmeli. Dileğim aslında Bülent Uygun ile Eskişehir arasında kurulan ilişkinin basının iş güzarlığı olması ve benim çabuk gaza gelen amatör sıradan bir blogçu durumuna düşmemdir.
Aslında bu örnekten yola çıkarak Türk futbolunun neden potansiyeline ulaşamadığı ile ilgili kısa bir cümlem olacak .
:Bu ilkesiz senaryoya bir çoğumuz hemen inandık.

3 yorum:

Sıradanbirblog dedi ki...

Ve Eskişehirspor başkanı açıkladı. Yerli yabancı hocalarla görüşürüyoruz. ''Bülent Uygun'la da görüşüyoruz.''
Sözün bittiği yer.

Sıradanbirblog dedi ki...

Bülent Uygun harika bir alt yapısı olan ve kendi kaynaklarından beslenerek süper lige gelen Bucaspor'a 23 transfer yaptırdı ve iki ay içinde yarı yolda bıraktı.
Türk futbol severler çok şeyler unuttular ama bu kolay unutulmaz.
Eskişehir sporumuzun en güzel kalelerinden biri, ama hocalık herşeyden önce tutarlılık ve ilkelilik ister.
Ben burada ilke göremiyorum.

Yedinci Samuray dedi ki...

Bülent Uygun2un yaptığı zaten doğru ve tutarlı değil. En basit söylemle "ayıp"
***
Bir arkadaşım yazmıştı,ben de tekrarlayayım.
Kulüpler kendi teknik direktörlerine sahip çıkmalı,peki Buca naptı ? Buca'nın başına gelen şey çok da garipsenmemeli ; çünkü Bucaspor kendisini 1.lige taşımış teknik direktörünün emeğini onu göndererek inkar etmiş olmadı mı ?

Yani keser döner sap döner gün gelir hesap döner ...

Karabük'ü bu yüzden takdir ediyorum. Örnek alınması gereken olay budur. Bu yüzden Bülent Uygun'un geliş şekliyle gidiş şekli aslında aynı resmin parçaları.

Yorum Gönder

 
 
 

İzleyiciler